Long time no seen

Tjabba!

Farah här, det var ett par dagar sen sist vi bloggade så tänkte ta tag i det. Vi har faktiskt haft en hel del grejer på G.
Ni som lyssnade i Söndags vet vad vi tjejer gjorde i helgen och även innan det. Kulturens Karnevalståg! Palestinska festen! Och möten såklart.

I söndags hade vi ett möte efter sändningen, vi har nu bestämt att köra igång med ännu ett radioprogram. Det ska bli hur roligt som helst! Från klockan 15:00 till 16:30 har vi vår vanliga sändning om allting mellan himmel och jord men från 16:30 och 17:00 ska vi köra igång med PalestinaRadio! Vi kommer bara att ha det i ett par veckor, sen är det ju sommarlov och vi tar en paus och återkommer igen i början av Augusti. Efter sommarlovs - breaken så får vi se om vi fortsätter med det.

Idag hade vi ett kort möte där vi pratade om vår kampanj, snart börjar vi på allvar! På onsdag ska vi tjejer ha ett möte, sedan på torsdag ska allting redovisas för resten av gänget. Det här ska bli riktigt kul. Vi har planer på att köra ett stort möte där alla är välkomna innan juni, får se om vi hinner klart för det är ju faktiskt bara ett par veckor dig.

Söndagens sändning handlade om allt roligt som vi fick gå på och testa. Men vi tog även upp en intressant fråga, ombyggnaden av Gottsunda Centrum. I början var vi alla ivriga till att se resultatet av deras planer men dessvärre har det blivit lite problem i och med att dem inte vill ha kvar Mysingen. Personligen så tycker jag att det är synd och vi tjejer ska göra allt i vår makt för att det inte ska ske. Mer om det kommer säkert upp i radion. Imorgon ska vår kära vän Mario på ett möte, vi håller tummarna och ber för dig!

Nu mina vänner ska jag fortsätta jobba på kampanjen, glöm inte att ni alltid kan maila oss på [email protected] för åsikter och synpunkter!





Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0