DEN 29 APRIL 2009

Ni missar väl inte våran kampanj?!

Nu har vi tjejer startat en kampanj! Inte en droppe olja till Israel heter den och är i samarbete med Venzuela. Mer information kommer inom snar framtid men än så länge kan ni bli medlemmar och stötta oss på facebook. Klicka här och gå med i gruppen!



För här stöttar vi Palestina, right? :D

Kram från tjejerna!


den 27 april 2009

WE ARE BACK ON TRACK HUH? :D

Skämt åsido, men nu har vi blivit duktigare på att blogga. Tummen upp för oss. Tänkte bara påminna om det RKU sade under söndagens sändning,

den första Maj klockan 13:00 är det samling utanför Stadsbiblioteket för demonstration.

Sen kan vi även slänga upp en bild från söndagens sändning!



RKU and the girls!

Pussochkram!

Den 26 April 2009

   Hallåå däär!

Dagens pogram var så bra!! Det var jätte trevligt att ha RKU som gäster, och vi hoppas att även ni tyckte att det var trevligt och intressant att lyssna på vad dom hade att säga. Vi vill inte att ni glömmer demonstrationen som RKU kommer hålla den 1/5-09. Utanför Stadsbiblioteket  för mer information, kan ni gå in http://rkuuppsala.no-ip.org/
Som ni märkte eller ni som fortsatte att lyssna efter klockan 16.00 märkte att vårat program höll på till 16.30 vilket vi först inte själva trodde på så vi drev bort hela halvtimmen haha ! Det är inte säkert men det kanske blir så att programet har blivit en havltimme längre. Vilket vi hoppas att det blir. 

Vi hörs snart! en stor kram från oss


den 19 April 2009

Hallå där!

Nu sitter vi hemma hos tvillingarna och planerar inför dagens sändning. Snart ska vi iväg till studion för att fixa lite musik och annat, är ni nyfikna på vad vi ska prata om?
Klart ni är :D haha, nej men vi ska prata om Rasism. Intressant ämne med många funderingar och tankar. Ring oss på 018-4066410 och dela med er av era tankar.

Kramar!

Den 15 april 2009

Hallå alla läsare! Som sagt så handlade söndagens sändning om Kriminalitet. Det var en viktig fråga när det gäller Gottsunda och vi passade på att säga våra åsikter, och precis som sista sändningen så får ni gärna kommentera om ni tyckte att vi sade någonting fel eller så.

Efter sändningen i Söndags åkte vi på ett möte. Det var nämligen så att en reporter från Venzuela, Hindu Andela, besökte Sverige. Vi fick en intervju med henne som ska sändas så småning om. Hindu berättade om sina demonstrationer som hon var med i för att stödja Palestina, hon visade filmer och var hur trevlig som helst. Mer om det får ni veta inom snar framtid.



Hindu, hennes tolk och Farah, Majda & Zeinab!

Kram från tjejerna!







9 April 2009

Hallå där!

Söndagens sändning blev inställd för att vi var sjuka, tyvärr. Men nu på söndag får ni absolut inte missa vår kriminalitet i Gottsunda sändning. Troligen får vi någon gäst men än så länge avslöjar vi inte mycket.

Kram från tjejerna!


RSS 2.0