Heej där!

Majda här med er! Det var länge sen, Vad har ni gjort för något i den sköna värmen? Badat, spelat fotboll? skriv så att andra kan få lite tips om vad man kan göra i den sköna VÄRMEN!
                                                   
Kramar från tjejerna                                                                                             


Hallå där hemma

Majda här, jag verkar visst vara duktigast på blogga hihi, Idag har det varit en till dag med mycket regn. Nu var det första Söndagen utan en sändning. Men ni var säkert upptagna med att promenera i regnet eller något annat skojigt!  Skriv in vad ni har för er nu under sommarlovet. eller maila oss.

Ta hand om er kraamiisar

Heejsan Hoppsan

Majda här mer er! Idag har det varit GOTTSUNDA DAGEN!
Jag var förbi runt 22.00 inatt och trotts regnet så var det massor med människor. Så är vi här i gottsunda alltid på plats när något roligt är på gång hihi. Imorgon fortsätter det med många olika saker, sång, dans m.m.
Haa det bra och glöm inte att gå imorgon trotts att de kommer att vara regn. PÅ med regn klädderna!

kraamiisar
 

Hallåå där hemma

Det är Majda här med er. Som ni hörde var det Farah och Sona, två tjejer/kvinnor från Gottsunda som vann trävligen vi hade! Vi hoppas ni blev glada. Vi hoppas även att alla lyssnare haft en bra termin med oss. Men vi börjar igen efter sommaren med mycket roliga sändningar HihhHih jag vet att ni redan längtar, men sommaren kommer gå snabbt =D 

Ni får ha det så underbart! kramiisar

Lars Ohly i Gottsunda

Hejsan Hoppsan!

Farah här, tänkte berätta lite om torsdagen den 4 Juni! Då var nämligen Lars Ohly i Gottsunda. Vid 10-tiden befann jag mig i studion för ett möte med vänsterpartiets politiker, vi presenterade oss själva och pratade en hel del om Gottsunda och hur det ser ut i dagsläget. Sedan fick Lars Ohly blommor och han spelade in ett kort avsnitt till radion, efter det gav vi oss iväg till Gottsunda Centrum där vi möttes av UNT, SVT och TV4. Massor med kameror och intervjuer vilket var helt nytt för mig, men absolut det roligaste någonsin!
Ove Jansson befann sig på plats och jag lyckades få en intervju med honom om omyggnaden av Gottsunda, han pratade en hel del med Lars Ohly inne på Gottsunda Dans och Teater. Sedan gick vi vidare till Biblioteket där Lars Ohly förtidsröstade!
Efter vår vistelse i Biblioteket besökte vi Mysingen där Mario jobbar, ni som läst bloggen tidigare känner igen Mario som vi har skrivit om. Vi pratade mycket och sedan var de dags för Lars Ohly att bege sig mot stan för debatt med Cecilia Wikström.

Det här har nog varit den roligaste upplevelsen med LaSofta än så länge, och det kommer mer så småning om som kommer att berättas om i bloggen!


FRÅGAN

VAD HETER VÅRAN TEKNIKER?


Hallåå där

Majda här med er!
Sista sändingen är nu på Söndag men oroa er inte vi kommer tillbaka med roliga och lärorika sändningar efter sommaren! Men ni kan alltid maila oss eller skriva inlägg och berätta en massa så att andra kan ha kul och läsa.

Till er som tar studenten nu på Fredag vill jag säga Ha det så kul! Njut av den fina dagen och Grattiiis!
 
Kraamar till er allihop

RSS 2.0