den 12 Maj 2009

Hejsan Hoppsan!

Nu har vi varit dåliga på att uppdatera, därför skriver jag ett lååångt inlägg. Hoppas ni orkar läsa det.

Söndagens sändning dårå. Vi pratade om "dagens generation av tonåringar", egentligen är vi ju inte så mycket äldre än de men det känns verkligen som om tiden då vi var 10-14 år var så mycket annorlunda. Vi har ju småsyskon som exempel, sen när hängde man på stan när man bara var 10 år? Undrar verkligen vart världen är på väg! Haha, nu känner jag mig som en gammal kärring som sitter och babblar om dagens ungdomar.

I söndags var vi bara två personer för Majda kunde inte komma, och om Majda inte var med vilka två var det då? Zeinab och Farah såklart! Verkligen synd att ni inte kan se oss under pauserna, för när det kommer till musik så är vi grymma på att dansa i studion. Fråga vår tekniker hur kul det är! Haha, skämt åsido. Men kan tänka mig att det blir lite småkul sen när det är TV också! Ser verkligen framemot det.

Idag när jag, Farah, och Zeinab var på promenad träffade vi vår redaktör och vår tekniker. Veronica och Ricardo! Vi stod och pratade ett tag, tydligen så har man påbörjat projektet i Gottsunda Centrum. Det var trevligt att höra så imorgon kommer vi att finnas på plats för att försöka fråga ut så mycket som möjligt. Vår främsta fråga är varför folk ska behöva stänga sina affärer?
Och vi syftar på en viss affär som funnits i centrum i flera flera år men som nu kanske tvingas stänga ner. Mer om det kommer inom snar framtid! Hoppas att de har tillräckligt med bra argument för att slå våra!

Alltså ska nästa program handla om Gottsunda Centrums ombyggnad! Vad tycker ni om det? Skriv gärna åsikter och tankar som vi kan ta upp på sändningen! Och som vanligt kan ni ringa oss under sändningarna på 018-4066410! Maila kan ni göra på [email protected]!

Imorgon kommer som sagt Napoleon från 2Pacs "Outlaws" till Uppsala!
Föreläsare: Mutah Shabazz Baele, Napoleon
Datum: Onsdag 13 Maj 2009
Tid: 17:30
Plats: Uppsalamoskén
Språk: Engleska
Fri Entré
Alla är hjärtligt välkomna!

På Lördag är det Kulturernas Karneval nere på stan! Där bjuds på dans från alla världens hörn och man kan även köpa mat från olika länder!
Senare mot kvällen på lördag 16 Maj är det fest i Eriksbergsskolan, Abo Arab kommer från Palestina för att dela med sig av sina fina folksånger! Inträdet kostar 50 kronor. Där kommer även LaSoftas dansgrupp att visa Dabke. Men det absolut bästa är ju att vår grupp även ska visa upp dans! Så missa inte när vi tre tjejer från radion och även några till ungdomar visar upp Dabke och annat skoj, verkligen värt att se!

Jag slänger in lite bilder från i Söndags så inlägget inte blir alltför tråkigt!



Suddiga & söta Zeinab!



DJ Farah!

Kram från tjejerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0