den 29 mars 2009

Hallå där!

Tänkte bara berätta lite kort om dagens sändning. Eftersom Majda var sjuk fick jag och Zeinab klara oss själva idag men det gick alldeles utmärkt! Som sagt så handlade temat om Palestina, tror att det blev lite extra mycket känslor just för att vi kommer från Palestina.

Idag var vi helt själva, utan Veronicas hjälp (hon presenterade programet och avslutade även) och vi kan lugnt säga att det gick bättre än vad vi hade trott. Förhoppningsvis blir vi duktigare i fortsättningen och gör ännu bättre ifrån oss.
Angående samtalen idag, det var kul att folk ringde in och vi vill jättegärna att fler ringer in och delar med sig av sina åsikter samt kanske hälsa en kompis som fyller år grattis eller något liknande, numret är 018 - 40 66 410.

Vi vill även påminna er om att åsikterna som vi hade idag på sändningen är FARAHS och ZEINABS och vi står för de till 100% är det så att någon har någonting emot det vi sa får ni gärna maila eller kommentera här! Men åsikterna är våra personliga och inte LaSoftas!

Vi har även gjort lite nya Kategorier så att det ska bli lättare att hitta i bloggen i fortsättningen, ha en trevlig vecka! Puss från tjejerna!



Farah och Zeinab idag.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0