den 23 mars 2009

Vi har varit dåliga på att blogga! Det ska vi ändra på!

Gårdagens sändning dårå, jo vi gästades som sagt av Hassan El Nablesi och tyvärr så fick vi en sista-minuten-kunde-inte-komma av Aida. Men det hindrade inte oss från att fortfarande sända.

Vi skrev frågor och planerade lite men Veronica tyckte att vi skulle ändra vissa grejer, sagt och gjort. I sista sekunden blev det några få ändringar.

Vi kan lugnt säga att vi inte var så nervösa den här gången, absolut inte! Vi ser framemot att få jobba helt själva utan hjälp från och med nästa vecka. Det ska bli kul att jämföra programen också. Vi fick lyssna på förra veckas sändning, den första dårå, och vi märkte på en gång hur nervösa vi hade varit. Något att skratta över framöver! Haha.

Hassan sjöng live i studion, en begåvad kille! Vi fick även vårt första samtal av en kille som heter Hani. Trevligt trevligt. Ni får jättegärna ringa in om ni har frågor, tankar eller helt enkelt nån hälsning till kompis eller kusin. Ring då till 018 - 40 66 410! Och för er som missar sändningarna, de kommer att läggas ut såsmåningom här på bloggen.

Kram från tjejerna!



Kommentarer
Postat av: Hamid Abshari





 Gottsunda Centrum står inför en storskalig förnyelse. Här skapas en utmanande och annorlunda marknadsplats. Genom att öka det kommersiella och kulturella utbudet, göra serviceutbudet tydligare och dessutom göra det kommersiella utbudet föränderligt, skapas en naturlig handels- och mötesplats. Det gör dessutom att besökare attraheras från nya kärnområden som till exempel Sunnersta och Ultuna. På så sätt skapas en bra bas för ökad integration i området.

Övergripande förändringar

Entréer, fasader och alla butikslokaler ska moderniseras. Den uthyrbara ytan ökas från 17.000 till 26.500 kvm i två plan, vilket gör att antalet butiker kan fördubblas. En ny infart och parkering byggs för att skapa bättre tillgänglighet till centrumet. Ett nytt entréstråk, kallad kulturaveny, skapas för att ge en bättre exteriör atmosfär som inbjuder till trivsel och upplevelser. Kulturavenyn ska fungera som aktivitetsyta både för kommersiella och ickekommersiella ändamål och upplevas som levande och trygg för besökarna under dygnets alla timmar.

Om och tillbyggnationen av centrumet beräknas starta 2009 med färdigställande under 2012. Ett första steg i utvecklingen är redan taget i och med att







Kommentar:

Jag tycker att det är bra att dom bygger om Gottsunda-centrum.

Jag längtar till 2012 för då är Gottsunda-centrum klar.

Det är kul att det blir ändringar.

Hoppas att ingen skräpar ner.

Det kommer att bli fint.



Namn: Hamid Abshari / Gottsundaskolan 11 år

2009-03-27 @ 09:37:22
Postat av: Henda

Välkommen till

Gottsunda Dans & Teater!



Välkomna till ett nytt spännande år med nya föreställningar och ny konstnärlig ledare, Lotta Gahrton.

Vi har redan startat det nya året med barnteater, gästspel och Uppsala Läns Koreografitävling.

Vårens kurser startar under vecka 5 och vecka 8 har vi sportlovkurs för alla teatersugna 10-12 åringar.

Vårens skolföreställning heter Gränser och är en dansföreställning av Camilla Ekelöf och Zebradans.

Kommentarer: Gottsundateater har många aktivteter för både barn och vuxna, Det finns många roliga danser och nya teatrar. Så kom gärna och besök.



Henda Gottsundaskolan

2009-03-27 @ 09:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0