DEN 18 MARS 2009

SÖNDAGENS SÄNDNING!


Tyvärr så kunde inte Sebastian Lacuesta, Jr. bastian komma nu på söndag men istället så kommer vi att gästas av Aida Nalukenge som dansar och lär ut dans. Hon är GRYM på det hon gör! Så detta får ni absolut inte missa!



KRAMAR!






Kommentarer
Postat av: Sara

Gottsunda - Ett centrum att trivas i

Gottsunda Centrum som invigdes 1974 är så mycket mer än bara handel. Här finns idag även ett stort utbud av kommersiell service, offentlig service och rekreation. När det gäller handeln så är butikerna väl rustade med ett brett sortiment, med tyngdpunkten på livsmedel. Här finns allt du behöver.

Det som gör Gottsunda Centrum till en trivsam mötesplats för besökaren är blandningen av butiker, kultur och service. Bl.a. hittar du här både bibliotek, teater och bad.

Hela världen är samlad här både etniskt, religiöst och klassmässigt, ett New York i miniatyr faktiskt! Butiksutbudet speglar också till stor del den kulturella mångfalden i Gottsunda. Här hittar du t.ex. mat från flera kulturer parallellt med ett mer traditionellt svenskt utbud.

Till Gottsunda Centrum tar du dig enkelt med bil och parkerar bekvämt på den stora avgiftsfria parkeringen. Med bussen som stannar alldeles vid parkeringen kommer du till oss enkelt och smidigt.

För alla oss som bor och verkar i Gottsunda med omnejd är Gottsunda Centrum "Vårt" centrum. Dessutom är Gottsunda Centrum en mötesplats för alla människor, gamla och unga, från alla kulturer.

Gottsunda Centrum är ett centrum att trivas i!





Kommentar:

Jag tycker det är jätte bra att Gottsunda Centrum blir född på nytt och det känns som om det kommer kännas som i stan. Jag hoppas det inte händer mera i Gottsunda.



//Sara Gottsundaskolan

2009-03-27 @ 09:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0