Den 15 Mars 2009

Första sändningen

Idag gick vi till studion några timmar innan sändningen eftersom att vi skulle förbreda oss inför den riktiga sändningen. Vi började lite senare än vad vi hade tänkt på grund av tekniska problem, men så snart vi kom igång så fungerade allt som de skulle. Vi var vädligt nervösa från början men det var hur roligt som helst att bara sitta där inne och prata.
Eftersom det var första sändningen så fick vi hjälp av vår redaktör, Veronica Castillo.

Haha Zeinab tyckte att det var bäst när majda nöp sönder Farahs arm under sändningen eftersom att hon trodde att hon gjort bort sig och dum som Farah är var hon nära på att skrika åt henne men sade istället en hel del fel saker under sändningen, som kanske märktes.
Som payabck måste vi påpeka att Zeinab inte alltid måste vara ärlig, vilket ofta inträffar. Ni kommer märka att hon är allför ärlig med sina åsikter under programmets gång.

Skämt åsido, låt oss fortsätta berätta om vår dag! Under sändningens gång droppade en massa människor in. Något nytt för oss, men positivt eftersom de stöttade oss och gav fina komplimanger när allt var klart! Vi måste få tacka dagens besökare och alla andra som lyssnade på oss. Vore kul om ni kunde kommentera med åsikter eller komma med förslag om vad vi bör prata om.

Inom kort ska man kunna lyssna på sändningen i efterhand, för vi spelar in allting! Vore kul att se efter tycker vi! :D

Bilder från dagen:







Massor med kramar från Farah, Majda & Zeinab!






Kommentarer
Postat av: ebtesam

Hej Tjejer!!! Jag tyckte att eran sändning idag var PERFEKT!!! Fortsätt med det ni gör, för det gör ni BRA!! Kom ihåg att ni gjorde historia idag, första sändningen om Gottsunda i Gottsunda!! You Rock!! Mycket kärlek och kramar// ebtesam

2009-03-15 @ 23:50:55
Postat av: Anonym

Ni är bara för bra, förtsätt såhär så kommer ni visa alla hur bra VI gottsunda är!

2009-03-16 @ 11:14:03
Postat av: Anonym

Hej alla!!

Jag har inte lyssnat hela programmet, men för det jag har lyssnat, det gör ni bra!!!

Heja Gottsunda!!

Den största staddelen av Uppsala!!

2009-03-18 @ 20:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0